Dit survival ardennen programma kan bestaan uit  3/4/5 volledige dagen vol avontuurlijke outdooractiviteiten in de Belgische Ardennen met verblijf in feel good lodges, of cocosweets op camping Olympia. Elke Ardennenreis / outdoorreis heeft een avontuurlijk outdoor karakter met als hoogtepunt Outdoordome Carriënta. 


Faciliteiten:

Nederlands sprekend personeel en outdoor-instructeurs, een sanitairblok met 15 toiletten en 23 douches, tafeltennistafels, Bowling, chill-lounge, bar, dartroom, tafelvoetbal, airhockey, 2 poolbiljarts, jeu de boules veld, bar met restaurant, BBQ terras, snackbar en er is een grote kampvuurplaats. In het restaurant is er wifi waar je toegang tot kan krijgen middels een code.


Voorbeeld programma:

Dag 1:

  • Start middagactiviteit met keuze uit: Hike met Kaart en Kompas / Foto speurtocht  / Kruispuntentocht.

Dag 2:

  • Carriënta Outdoordôme.  Instructie en in gebruik nemen veiligheidsmaterialen. Start Challenge Parcours met: De tunnel (450 meter!) • Klettersteig (70 meter)  Tokkelbaan • Helicopter entry & rappel. Netklimmen (35 meter) • Touwbrug two point, Klimmen & Abseilen • Bushwalk West Klettersteig Single met Abseil • Touwbrug three point.

Dag 3:

  •  De laatste dag kan je kiezen uit een van de voglende activiteiten: Kanoën/ Mountainbiken/ Flintstone wagen bouwen/ Mountainsteppen/ Shoot Out/ Shooting/ Vlotvaren 

Sougné-Remouchamps is een plaats in de Belgische provincie Luik en een deelgemeente van Aywaille. Het plaatsje is vooral bekend door de grotten van Remouchamps en de heuvel La Redoute, en ligt aan de Amblève en de Ninglinspo. Het gebied leent zich uitstekend voor allerlei outdoor activiteiten, speologie, klimmen, abseilen, mtb-en, hike etc.

Accommodatie camping Olympia

Camping Olympia ligt in Remouchamps, net onder Luik, in het hart van de Belgische Ardennen. De camping ligt op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, pal aan de kronkelende rivier de Amblève en op slechts 2 km van het plaatsje Remouchamps.

Op en rond deze camping is van alles te beleven.  Een prachtige hike maken door de omgeving, of een mountainbiketocht door de bossen, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. ’s Avonds is het heerlijk relaxen bij het kampvuur of in de bar. Een potje Bowlen of darten? Dat kan! Of speel samen tafelvoetbal of airhockey.